La cuina del Restaurant Rubell és cuina típica catalana de mestressa, de qualitat, i que amb el temps ha sabut evolucionar per incorporar, amb gran sentit comú i sense
perdre el món de vista, noves tendències adequant-se als gustos més actuals, mantenint això sí un classicisme català que sempre ha estat un tret distintiu.
La carta és extensa; hi trobareu una gran varietat d’amanides, sopes fredes i calentes, el famosos canalons i com a plat principal un bon guisat (fricandó amb bolets o espatlla de cabrit) o una magnífica ració de peix a la planxa.
I si us voleu deixar recomanar, aquestes són les nostres especialitats:
· Canalons
· Els diferents arrossos (de peix, mixt, de llamàntol, d’espardenyes)
· Faves a la catalana
· Mongetes del ganxet amb botifarra
· Fricandó de vedella amb bolets
· Espatlla de cabrit al forn
· Peus de porc
· Xipirons amb gambes
…I com no, la guarnició de bunyols de poma
VEURE CARTA