Reserves
C. de la Vinya 6 · Monistrol de Calders · 08275 Barcelona · Tel: 93 839 90 03 · calrubell@gmail.com
Reserva

aquí la teva taula



    Envia la teva reserva i en breu contactarem amb tu per confirmar la teva petició.



    Sobre nosaltres

    LA FAMILIA RUBELL

    Rubell restaurant sobre nosaltres (1)

    Cuinade mestressa

    CUINA DE MESTRESSA

    El Restaurant Rubell és fidel als plats antics en el millor sentit de la paraula. Amb
    plats de guisat que es couen a la cuina de carbó, a poc a poc, la qual cosa els confereix
    una tendresa i una textura tan característiques.

    Una cuina que ha estat present en generacions de famílies, que han celebrat aquí
    moments tant importants com batejos, comunions, bodes i, a vegades, la tristor
    d’un adeu.


    Orígensal segle XIX

    ORÍGENS AL SEGLE XIX

    La casa de menjars “Cal Rubell” és molt antiga, ja des de començament del segle
    XlX funcionava com a hostal on hi havia un petit menjador. Fou al 1945, acabada
    la guerra, quan la família Catot Ponsa (els avis dels actuals propietaris) adquireixen
    l’establiment del carrer de la Vinya, esperonats pel seu fill gran, en Josep
    (conegut per Pepet).

    L’hereu es casa amb la Ramona Jamilà, de poble avall, qui es distingeix per la seva
    capacitat de treball, tenacitat i constància. La Ramona ben aviat mostrarà posseir
    un do i una sensibilitat especial com a cuinera.

    L’any 1952, en Kubala passa 5 mesos a la Fonda per a recuperar-se d’una malaltia
    respiratòria i és qui ajuda la família a adquirir la casa del costat, la qual cosa
    permet fer una gran ampliació del negoci, amb noves habitacions i un menjador
    molt més gran.

    En les dècades següents la fonda anirà perdent protagonisme, a la vegada que el
    guanya el restaurant de la fonda, El Rubell, regentat fins a dia d’avui pels germans
    Catot-Jamilà (Josep, Pilar i Teresa).

    I així és com arribem fins al dia d’avui, en què el restaurant és conegut i visitat per
    moltes persones de tota la província de Barcelona, que s’asseuen a la taula del
    Rubell per gaudir de la seva bona cuina.

    Rubell restaurant sobre nosaltres (2)

    Rubell restaurant sobre nosaltres (3)

    Treballantamb els millors ingredients

    TREBALLANT AMB ELS MILLORS INGREDIENTS

    Peix i mariscs sempre fresc portat gairebé cada dia. Xais, conills, capons i pollastres
    criats a Perafita, engreixats i sacrificats al Restaurant Rubell. Vedella amb garantia
    i certificat de qualitat. Bolets collits als notres boscos quan arriba la tardor.
    Oli d’oliva portat de l’Om. A l’estiu, verdures i hortalisses conreades a Monistrol.
    A la cuina del Restaurant Rubell només hi entren productes naturals, de proximitat,
    bons i frescos.


    Reserva

    LA TEVA TAULA

    FES CLIC AQUÍ

     

    Disfruta

    DE LA NOSTRA CUINA

    LA NOSTRA CARTA
    Una extensa selecció de propostes
    per als amants de la bona cuina.

    LLEGIR MÉS

    MENÚS
    Consulta els nostres fantàstics menús degustació
    i menús diaris.

    LLEGIR MÉS

    GALERIA
    Per obrir boca… Fes una ullada als plats
    del nostre restaurant.

    VEURE MÉS